Nyhedsbreve

Aktuelle tilbud fra Kompetencesekretariatet

Vidste du, at Kompetencesekretariatet løbende har aktuelle tilbud, som måske lige er noget for din arbejdsplads, afdeling eller team? Vi annoncerer her tre forskellige tilbud, I ikke vil gå glip af.

Styrk jeres innovation med fondsstøttet kompetenceudvikling

Nyhedsbrevet stiller skarpt på, hvordan man kan blive bedre til at arbejde med innovation. Bliv klogere på mulighederne for rådgivning og økonomisk støtte til innovationsprojekter og find inspiration i Københavns Vestegns Politis fondsstøttede projekt.

Alt om MUS! Skab retning og gør MUS til en meningsfuld aktivitet for alle

Måske står I lige nu foran den årlige MUS. Men får I brugt udviklingssamtalen rigtigt og fulgt ordentligt op? Kompetencesekretariatet har en række gode råd og tilbud til jer: Hent en enkel samtalemodel eller design jeres eget skema, tag til et af tre MUS-møder rundt i landet eller tilmeld jer "MUS med værdi" – et forløb, der tilpasses jeres særlige behov.

AMU: Fleksibel, relevant og billig kompetenceudvikling

I nyhedsbrevet kan du læse om den fleksible, relevante og billige kompetenceudvikling som Arbejdsmarkedsuddannelserne - AMU - giver mulighed for. AMU er relevant for langt flere, end de fleste umiddelbart tror.

Fejl-fejring og fire andre tiltag til styrket videndeling

I denne udgave af nyhedsbrevet stiller vi skarpt på videndeling. Vi giver fem konkrete tiltag, der styrker delingen af viden på arbejdspladsen, og så deler vi erfaringerne fra 32 forskellige kompetenceudviklingsprojekter på statslige arbejdspladser. Erfaringer der er lige til at stjæle og omsætte i en ansøgning om støtte til kompetenceudviklingsprojektet på jeres egen statslige arbejdsplads.

Kompetencestrategien der bygger bro mellem arbejdspladsens strategi og medarbejdernes kompetencer

I nyhedsbrevet kan I hente gode råd og eksempler på, hvordan man kan lave en kompetencestrategi, der bygger bro mellem arbejdspladsens strategi og medarbejdernes kompetencer.

Kompetenceudvikling der understøtter digitalisering

I nyhedsbrevet kan du læse om, hvorfor kompetenceudvikling er centralt i projekter om digitalisering, og hvordan Kompetencesekretariatet kan hjælpe jer i gang med et kompetenceudviklende digitaliseringsprojekt. Få også fire råd til det gode digitaliseringsprojekt og find inspiration i et godt fondsstøttet projekt om digitalisering i Geodatastyrelsen.

20 arbejdspladser får 7,4 mio. kr. til kompetenceudvikling

20 statslige arbejdspladser har netop fået bevillinger på i alt 7,4 mio. kroner fra Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser (FUSA). Bliv klædt på til arbejdspladsprojektet med inspiration og otte enkle trin fra idé til fondsstøttet kompetenceudvikling.

Praktisk kompetenceudvikling til offentligt ansatte

I denne udgave af nyhedsbrevet fra Kompetencesekretariatet kan du læse om, hvordan du deltager i Center for Offentlig Innovations innovationspraktik, og så giver vi fire råd til, hvordan du får effekt af kompetenceudvikling.

FUSA: Din statslige arbejdsplads’ vej til projektstøtte

Læs i denne udgave af Kompetencesekretariatets nyhedsbrev om de statslige overenskomstparters fond Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser og få fem råd til det gode fondsprojekt.

Sider