Står I midt i en omstillingstid? Tag fat i jeres MUS

Brug jeres MUS til at navigere organisationen i den rigtige retning. Tilmeld jer "MUS med værdi" og få en gratis procespakke med konsulentbistand.

Får I brugt jeres MUS rigtigt? Når omstillingerne rammer arbejdspladsen, er MUS’en et godt sted at tage fat. Gør som 75 andre statslige arbejdspladser og tilmeld jer vores skræddersyede pakke til at øge den strategiske værdi af MUS.

 
Et grundforløb med lokal tilpasning
En lang række statslige arbejdspladser har gennem de seneste år fået gratis proceshjælp af Kompetencesekretariatet og konsulentfirmaet Connector/Conmoto til at styrke udbyttet af MUS.
 
Arbejdspladserne har alle været igennem forløbet ”MUS med værdi” - et særligt forløb med tæt konsulentsparring og -hjælp, som tilrettelægges sammen med hver enkelt arbejdsplads. Grundelementerne i forløbet omfatter:

  • Tilbud om servicecheck af arbejdspladsens MUS-koncept (skema og processer).
  • Et kick-off-møde om værdien af MUS for ledere og medarbejdere på arbejdspladsen.
  • To fælles sessioner for arbejdspladsens ledere om bl.a. den strategiske brug af MUS.
  • En fælles session for arbejdspladsens medarbejdere om bl.a. forberedelse af MUS.
  • Individuel ledelsescoaching forud for MUS for ca. 5 ledere.
  • Evaluering i samarbejdsudvalget.

 
Hvor er I nu? 
Arbejdspladsernes udfordringer er meget forskellige: Nogle savner kobling mellem MUS og strategi eller oplever, at MUS ikke er sat i system eller har sammenhæng til andre samtaler og processer. Andre ønsker i højere grad at bruge MUS til at skabe sammenhængskraft på arbejdspladsen eller som et middel til at forankre forskellige udviklingstiltag.
  
Sådan tilmelder I jer
Er det noget for jer, så tilmeld jer hurtigst muligt, så vi kan kontakte jer og aftale nærmere omkring forløb, opstart mv.
  
MUS-forløbet er for alle statslige arbejdspladser, hvis ansatte er omfattet af en overenskomst mellem Finansministeriet og en CFU-organisation. Bemærk, at det er en vigtig forudsætning, at jeres tilmelding er godkendt af både ledelse og medarbejderrepræsentanter på arbejdspladsen.
  
Tilmelding her
  

MUS med værdi er finansieret af overenskomstmidler på statens område, og det koster ikke noget for arbejdspladsen at deltage i forløbet ud over den arbejdstid, I bruger.
  
Kontakt os for mere information
Har I brug for mere information om, hvad MUS-forløbet indeholder, eller kunne I tænke jer et møde med os om mulighederne, så kontakt os endelig.

Klik på figuren ovenfor, og hent en flyer med oversigt over indsatens forløb. 

Tilmelding:
Får I brugt MUS rigtigt?
Tilmeld jer MUS med værdi.

Kontaktpersoner: