Åbent hus: Inspiration og støtte til kompetenceudvikling på statslige arbejdspladser

Få inspiration til kompetenceudvikling og hør om statslige arbejdspladsers vej til Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladsers samlede pulje på mere end 40 mio. kroner.

Kompetencesekretariatet inviterer til åbent hus i Odense, Aarhus og København i august, hvor vi rådgiver og inspirerer med afsæt i jeres behov for kompetenceudvikling.

Vil I gerne i gang med et kompetenceudviklingsprojekt, men har ikke midlerne til det? Har I brug for inspiration til, hvordan man bedst tackler kompetenceudvikling inden for fx digitalisering, social kapital, forandringsprocesser eller noget helt fjerde? Vil I gerne udvikle jeres MUS-samtaler eller blive bedre til strategisk kompetenceudvikling? Eller vil I bare gerne inspireres, og høre hvad andre har gjort med succes?

Så kom og vær med, når vi åbner dørene i Odense den 21. august, København den 22. august og Aarhus den 24. august. I kan sagtens deltage, selvom jeres arbejdsplads allerede er i gang med et projekt hos os.  

Sidst vi afholdt åbent hus i Aarhus og København i januar, deltog 30 arbejdspladser, og mange af dem er nu i gang med organisations- og kompetenceudvikling støttet af Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser.

Hvor og hvornår:

Vi fortæller kort om Fonden for Udvikling af Statens Arbejdspladser i starten af mødet. Derefter går vi i mindre grupper i dybden med jeres behov og muligheder, hvor I sidder sammen med en konsulent fra Kompetencesekretariatet.

Tilmelding

For at være sikre på, at der er kaffe og kage nok, beder vi om en tilmelding snarest muligt og senest fire dage før arrangementet. Alle er velkomne. I skal bare være ansat på en statslig arbejdsplads. Tilmelding via denne side.
   

Tilmelding

Tilmeld dig et af de tre arrangementer via denne side.